Dobrogea Challenge

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate pentru Dobrogea Challenge Enduro

  1. Prezentare generala

Aceasta politica de confidentialitate explica cum Dobrogea Challenge Enduro colecteaza, utilizeaza si dezvaluie datele dumneavoastra personale atunci cand utilizati site-ul nostru si va inscrieti la concursul nostru de enduro. Respectam drepturile dumneavoastra privind confidentialitatea datelor si va rugam sa cititi cu atentie politica noastra.

  1. Colectarea datelor

Pentru a va inscrie la concursul nostru de enduro, trebuie sa ne furnizati anumite date personale, cum ar fi numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon. Aceste date sunt necesare pentru a va putea inregistra si a va contacta in cazul in care veti fi selectat pentru a participa la concurs.

In plus, in timpul utilizarii site-ului nostru, putem colecta automat anumite date, cum ar fi adresa IP, browser-ul pe care il utilizati, paginile pe care le accesati si timpul petrecut pe acestea.

  1. Utilizarea datelor

Datele personale colectate vor fi utilizate numai in scopul procesarii si administrarii inscrierii dumneavoastra la concursul nostru de enduro si pentru a va putea contacta in cazul in care veti fi selectat pentru a participa la concurs.

In plus, putem utiliza datele dumneavoastra pentru a va trimite informatii despre alte evenimente si concursuri organizate de Dobrogea Challenge Enduro, dar numai daca ne-ati dat acordul expres pentru aceasta.

Datele colectate automat prin utilizarea site-ului nostru pot fi utilizate pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine modul in care utilizatorii acceseaza si utilizeaza site-ul nostru si pentru a imbunatati experienta utilizatorului.

  1. Dezvaluirea datelor

Dobrogea Challenge Enduro nu va dezvalui datele dumneavoastra personale catre terti, cu exceptia cazurilor in care suntem obligati prin lege sau daca suntem de acord cu acest lucru in mod expres cu dumneavoastra.

In plus, putem dezvalui datele dumneavoastra personale furnizorilor nostri de servicii, cum ar fi procesatorii de plati, pentru a ne ajuta sa procesam inscrierile la concurs.

  1. Securitatea datelor

Dobrogea Challenge Enduro ia masuri de securitate adecvate pentru a proteja datele dumneavoastra personale impotriva accesului neautorizat, pierderii sau utilizarii neautorizate.

  1. Drepturile dumneavoastra

Aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra personale pe care le avem si de a solicita corectarea sau stergerea acestora.

  1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Dobrogea Challenge Enduro isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate oricand. Orice modificare va fi afisata pe aceasta pagina si va intra in vigoare imediat ce este publicata.

  1. Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la modul in care Dobrogea Challenge Enduro colecteaza si utilizeaza datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati. Telefon:
0758 535 257

Scroll to Top